Download past questions

past questions

Download Free PTI Post UTME Past Questions and Answers for 2022 [UP-TO-DATE]

Download Free PTI Post UTME Past Questions and Answers for 2022 [UP-TO-DATE].If you do not gain admission this year into Petroleum Training Institute Effurun, it is basically because you left your chances to luck. There is absolutely no virtue in sitting for PTI Post UTME every year, getting the right materials, and studying with them. The right material to excel is the PTI Post UTME past questions and answers. 

Download Free PTI Post UTME Past Questions and Answers for 2022 [UP-TO-DATE]

Download Free PTI Post UTME Past Questions and Answers for 2022 [UP-TO-DATE]

For all the facilities and educational learning infrastructure at PTI, Delta state posits that the institution can only accommodate 600 students or less. This institution receives over 5000 applications yearly. Hence, PTI Post Utme screening is done to select the best 600 or ten persons more.

Whatever you do, the goal is to be one of these students this year. So many students excel in UTME, but fail the Post Utme. There are quite a number of reasons why this could happen. A major one, however, is the laziness students exhibit towards their studies. Especially, once they see their UTME score.

You must understand that UTME 2022 and Post UTME 2022 are two different screening exams. Their objectives are different, so preparation for them should not be the same.

Download Free PTI Post UTME Past Questions and Answers for 2022 [UP-TO-DATE]

As a matter of fact, reading the textbooks and probably JAMB past questions and answers that helped you pass UTME and O’level is not the best. It is imperative you study PTI Aptitude Test Past Questions and Answers. Many students at PTI attribute their success at PTI Post UTME to the use of PTI Post UTME Past Questions and Answers. So, you should get your copy immediately by following the instructions below.

What is the Nature of PTI Post UTME?

Victors are not necessarily the strongest of all time. In this context, victors are not really the most intelligent ever. They are actually those who took their time to understand their enemies and found a common ground to defeat.

If you intend to gain admission this year, you must understand the nature of your exam. This will definitely aid you employ the best preparation method.

It is glaring that to understand the type of questions you should expect on the examination day, you should look at questions from previous years. And one place to find it remains in the past questions and answers.

So, you should get yourself one immediately. Constant practice with this past question will expose you to topics that are recurrent every year. That way, you can extensively study them and be able to tackle and answer any question that arises from it on the exam day.

How to Get the PTI POST-UTME Past Questions and Answers.

  1. Pay the sum of N2,000 to the account below:

Account Name:Anietie Okon Etim
Account No:2137310876
Bank: UBA Bank

MOBILE TRANSFER IS ACCEPTED

After Payment, send the following;

(1) Email address

(2) depositors name

(3) amount paid

To Anietie Okon via Text or WhatsApp 08121865725.

Download Free PTI Post UTME Past Questions and Answers for 2022 [UP-TO-DATE]

100% guaranteed. We will send your PTI Post UTME Past Questions and Answers in pdf download to your email immediately.

PTI Aptitude Test Past Questions and Answers Free Download sample

In the questions below, choose the word(s) or phrase which best fills the gap(s)

1. Jubril found that thieves had entered his house in his absence. He went to the police to report the… (A) break out(B) break up (C) break-in (D) break into

Ans: C

2. After the accused was found guilty by the court, his counsel… before the sentence was passed (A) begged for mercy (B) made a plea for mitigation (C) made an ovation (D) made a plea for litigation

Ans: B

3. The officer was compelled to… the suspect’s car. (A)seize (B) cease (C) sieze (D) sease

Ans: A

4. The second and fifth terms of a geometric progression are 21 and 567 respectively find the first term and the common ratio of the progression. (A) 3, 7 (B) 7, 3 (C) -7, 3 (D) -3, 7

Ans: B

5. Tunse bought a house for =N=1,250,000 and spent =N=350,000.00 to renovate it. He then sold the house for =N=2,000,000.00. What is the percentage gain? (A) 40% (B) 65% (C) 35% (D) 32%

Ans: D

6. List the integral values of which satisfy the inequality -2 < 7 – 3x≤ 10 (A) -1, 0, 1, 2 (B) -2, 0, 1 (C) 1, 2, 3 (D) 0, 1,2

Ans: A

7. As blind as a—— a.Toad b. Bat c. Cockroach d. Rock

ANS: A

8. As calm as a __ a.Lion . b. Bee c. Lamb d. Fish
ANS: C

9. As devoted as a_ a.Mother b. Slave c.Guard d. Pastor
ANS: D
10. As crafty as a__ a.Mouse b. Fox c. Hunter d. Cat
ANS: B

100% guaranteed. We will send your PTI Post UTME Past Questions and Answers in pdf download to your email immediately.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *